Duur: 4 tot en met 6 oktober 2019 in Noordwijk
Link: https://tafeltennis.nl/activiteit/europe-top-10-in-noordwijk/?instance_id=196

De Nederlandse Tafeltennisbond houdt van 4 tot en met 6 oktober 2019, in samenwerking met de gemeente Noordwijk de Europe Youth Top-10 op sportpark Duinwetering. Tijdens dat bomvolle tafeltennisweekend kunnen we een hoop enthousiaste vrijwilligers gebruiken!

Voor dit toernooi komen de beste 10 junioren en cadetten (jongens en meisjes) vanuit heel Europa naar Noordwijk toe, waar wordt gespeeld in vier categorieën. Het sportpark in Noordwijk (zie foto) heeft twee moderne, identieke hallen. In de ene hal komen 5 wedstrijdtafels te staan en de andere hal is voor het inspelen en de side-events. Het side-event programma, dat in samenwerking met clubs uit de regio (onder andere TOV uit Noordwijk) wordt ingevuld, zal onder andere bestaan uit een kampioenschap voor scholen in Noordwijk, een bedrijventoernooi, paratafeltennisdemonstratie plus gasttraining en aandacht voor de doelgroep ouderen. Aan de exacte invulling wordt op dit moment nog door Noordwijk, de club(s) en de Tafeltennisbond gewerkt.

Oproep vrijwilligers
Een succesvol toernooi organiseren is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan dit unieke jeugdevenement en live toptafeltennis wil kijken, kan Robbert Stolwijk benaderen door te mailen naar stolwijk@tafeltennis.nl. Binnenkort wordt bekend welke vrijwilligersfuncties er ingevuld moeten worden tijdens het toernooi, maar enthousiaste vrijwilligers mogen zich altijd melden!

Het volledige bericht over de Europe Youth Top-10 is te lezen op de website van de NTTB.