Tafeltennisvereniging TOGB is op zoek naar een beginnerstrainer om de jongste leden (6-9 jaar) kennis te laten maken met de basis van tafeltennis.

TOGB is een echte omnivereniging met tafeltennis, darts en jeu de boules op 1 complex. De tafeltennisafdeling heeft 110 seniorleden en 30 jeugdleden. Zowel het eerste jeugd als seniorenteam komt uit in de hoogste landelijke klasse.

Per 27 september wil TOGB weer starten met een nieuwe groep gericht op de jongste leden (6-9 jaar) op woensdag 16:30-18:00 (tijden in overleg). De trainer heeft de vrijheid om de trainingen zelf in te richten maar kan desgewenst gebruik maken van Table Stars Challenge vanuit de NTTB.

Wij zoeken een trainer die NTTB-trainersdiploma niveau 2 heeft of van plan is daar op korte termijn mee te starten en vooral veel plezier heeft in het aanleren van de basis van het tafeltennis aan jonge kinderen.

Wij bieden een trainersvergoeding (afhankelijk van opleiding en ervaring) en de support van een ervaren trainingsteam o.l.v. hoofdtrainer Michel de Boer.

Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie + CV naar technischezaken@ttvtogb.nl. Ook voor vragen kan contact opgenomen worden via technischezaken@ttvtogb.nl.
Bij de sollicitatieprocedure zal het aannamebeleid op het gebied van een veilig sportklimaat gebruikt worden zoals beschreven op: 
https://ttvtogb.nl/veilig-sportklimaat/.