Tafeltennisvereniging Barendrecht (Taveba) zoekt een ambitieuze jeugdtrainer, die in het najaar 2023 training wilt geven aan de groeiende jeugdafdeling van Taveba. De huidige Taveba jeugdafdeling bestaat momenteel uit meer dan 30 enthousiaste spelers (j/m), grotendeels bestaande uit beginners in de leeftijd van 8 tot 12 jaar en 8 competitie spelende jeugdspelers.

Dit seizoen staat de jeugdtraining onder leiding van 3 enthousiaste voormalige jeugdspelers met de nodige tafeltennis kennis en ervaring. In verband met hun studie/werk is het op dit moment nog niet geheel duidelijk of de 3 jeugdspelers volgende seizoen volledig of deels beschikbaar zullen zijn.

Om hierop in te spelen gaat Taveba op zoek naar een gediplomeerde jeugdtrainer, die graag wilt meehelpen om de bestaande jeugdafdeling verder uit te bouwen en tevens de nodige structuur te geven. Op dit moment traint de jeugdgroep op woensdagavond van 18.15 tot 20 uur in sporthal Riederpoort (Barendrecht-Carnisselande), maar er zijn mogelijkheden om te komen tot een 2e jeugdtraining op een andere avond.

Indien interesse, stuur een bericht naar Alfred de Jong via alfred.taveba@gmail.com