Link: www.tog-maassluis.nl

Tafeltennisvereniging TOG uit Maassluis zoekt een jeugdtrainer, bij voorkeur iemand met enige tafeltenniservaring, iemand met pedagogische kwaliteiten die wekelijks anderhalf uur een jeugdgroepje (doelgroep: kinderen uit de basisschoolgroepen 5 t/m 8) traint en begeleidt. Iemand die het leuk vindt om samen met andere vrijwilligers van TOG een kleine jeugdafdeling op te bouwen.

Het opstarten willen we, samen met de trainer, combineren met het gemeenteproject ‘Kies voor Sport’. Daarbij maken basisschoolkinderen kennis met een sport, in dit geval tafeltennis.

Tijdstip en plaats: Onze voorkeur: vrijdag 19.00-20.30 uur. Olympiahal, Rozenlaan 2, Maassluis. Het gaat om zo’n 15 avonden in het najaar (september – december) en 15 avonden in het voorjaar (januari – mei). Dag en tijdstip voor zover mogelijk in overleg.

Wij bieden:
Een kleine gezellige vereniging in Maassluis. Een plek om iets op te bouwen en de mogelijkheid om een door TOG betaalde trainerscursus van de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) te volgen. In overleg bestaat een onkostenvergoeding tot de mogelijkheden.

Meer informatie: bestuur@tog-maassluis.nl, en/of Jos van Nierop, josvannierop@hetnet.nl , 06 – 1143 9924

(op de foto Ewoud van Velzen, tot 2 jaar geleden jarenlang jeugdtrainer bij TOG)