TTVN is een vereniging met rond de 100 leden in Nieuwegein. We hebben een jeugdafdeling met verschillende leeftijden en niveau’s. Van startende kinderen in de basisschoolleeftijd tot 17/18- jarigen die landelijk spelen. Op dit moment hebben wij voor de jeugd 4 trainingsmomenten(ma, woe, do),  die door 3 trainers verzorgd worden.

We zijn op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer die op de woensdag en/of donderdag zijn passie voor tafeltennis wil overbrengen op onze jeugdleden. Op woensdag vindt de training plaats van 17.00 tot 18.15 en 18.15 tot 20.00 uur.  En op de donderdag van 17.45 tot 19.00 uur.

We bieden een plekje aan in een gezellig team van trainers, waarbij je ondersteund wordt door onze ervaren hoofdtrainer. We zijn een familievereniging waarbij veel ouders van jeugdleden ook graag een balletje slaan en betrokken zijn bij de vereniging.

Een trainersopleiding is een pré, maar geen vereiste. Wel zouden we graag willen dat je op termijn minimaal opleiding tafeltennistrainer 2 behaalt.  Over een vrijwilligersbijdrage en daarbij behorende reiskostenvergoeding kan gesproken worden.