Kosten: in onderling overleg
Duur: proefperiode van 3 maanden en dan besluiten om verder te gaan
Link: mailto:schaffers@tafeltennis.nl

Mijn naam is Terry Schaffers.

Ik heb de diploma Trainer 5. dat wil zeggen dat ik ben opgeleid om spelers op nationaal (top)niveau en internationaal niveau te trainen en te coachen. Eveneens heb ik ruime ervaring op dit gebied.

Gemotiveerde spelers/speelsters (senioren of jeugdspelers) die een opleiding richting toptafeltennis willen, kunnen bij mij terecht.  Ik verzorg individuele meerbaltrainingen, onderhoud de communicatie met diverse trainers/begeleiders, stel fysieke programma’s op en stel de jaarplanning voor de speler/speelster op. Eventueel coach ik de speler/speelster op nationale en internationale toernooien.

Als je belangstelling hebt neem dan contact met mij op.

e-mail: schaffers@tafeltennis.nl