Tafeltennisvereniging Spaarne (Haarlem) heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Een resultaat hiervan is dat afgelopen seizoen twee teams kampioen zijn geworden in de 3de divisie. Wij zoeken spelers die deze teams komen versterken. Spaarne staat bekend om haar gezelligheid, brede trainingsgroep en het lekkere eten na de wedstrijd.

De twee hoogste teams bestaan uit spelers met ervaring op alle divisie niveaus. Vaste trainingsavond is woensdag, maar geregeld staan onze toppers op maandag, donderdag en vrijdag in de zaal. Voldoende gelegenheid dus om een bal te slaan, al is dat geen vereiste. Voor ons is het vooral belangrijk dat je een positieve instelling hebt, van de uitwedstrijden een leuke dag wilt maken en je inzet achter de tafel. Wij betalen je terug in liefde, support en coaching tijdens je wedstrijden, maar betalen geen spelers.

Denk jij het niveau aan te kunnen en hou je na de wedstrijd van een drankje neem dan contact op met jwbaas88@hotmail.com en mhnouwen@hotmail.com.