Duur: 10 augustus
Link: https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/07/Vacature-Buurtsportcoach-tafeltennis.pdf

Tafeltennisverenigingen SVE en UTTC uit Utrecht hebben met succes een gezamenlijke subsidieaanvraag gedaan voor een Buurtsportcoach tafeltennis. We zoeken nu iemand die met ingang van 1 september 2020 voor een periode van in ieder geval 2 jaar onze Buurtsportcoach wil worden!

De vacature is voor 19 uur per week, wat grotendeels in overleg en flexibel in te delen is. Ideaal om bijvoorbeeld te combineren met het geven van tafeltennistrainingen.

De Buurtsportcoach geeft tafeltennisclinics op basisscholen in Utrecht en naschoolse lessen. Daarbij probeert Buurtsportcoach de kinderen naar onze verenigingen te krijgen, zodat ze blijven sporten. Daarnaast gaat de Buurtsportcoach onder andere bestaande trainers van onze verenigingen coachen/opleiden, zorgen voor meer verbinden tussen onze verenigingen.

Meer weten en/of solliciteren? Bekijk de vacaturetekst: https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/07/Vacature-Buurtsportcoach-tafeltennis.pdf

Solliciteren kan tot uiterlijk 10 augustus. Voor vragen of opmerkingen kan je ook de voorzitter van SVE bellen of mailen: Jasper Graaff, voorzitter@ttvsve.nl / 06-14576100.